Absentie melden?

Absentie van leerlingen dient telefonisch te worden doorgegeven tussen 08.00 uur en 08.30 uur.

Bel nu 0314 38 91 00
Contact opnemen via e-mail
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Prakticon doet meer aan Corona Gezondheidsmonitor Jeugd

Prakticon doet meer aan Corona Gezondheidsmonitor Jeugd

 

Corona heeft een grote invloed (gehad) op jongeren. Om hen op de juiste manier te kunnen ondersteunen, is het belangrijk te weten hoe het met hen gaat. Daarom voert GGD Noord- en Oost-Gelderland in het najaar van 2021 de Corona Gezondheidsmonitor Jeugd uit. Dit onderzoek brengt in beeld hoe het gaat met de gezondheid en het welzijn van scholieren. Ook onze school doet mee aan dit onderzoek.

Digitale vragenlijst

Voor het onderzoek vullen leerlingen van alle klassen op school een digitale vragenlijst in. De vragenlijst gaat over verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, welzijn, stress, eenzaamheid, leefstijl, corona en school. Na het invullen krijgen de leerlingen een link naar de website www.jouwggd.nl voor meer informatie over gezondheid en leefstijl. Op deze website kunnen leerlingen ook vragen stellen over gezondheid, welzijn of leefstijl aan een verpleegkundige via mail of chat.

 

Resultaten

Begin 2022 ontvangt onze school de resultaten van het onderzoek. Deze resultaten zijn niet te herleiden naar individuele leerlingen, maar kunnen we wel goed gebruiken als input voor het gezondheidsbeleid van de school. Voor de start van het onderzoek krijgen leerlingen en hun ouders/verzorgers via school meer informatie over het onderzoek.

 

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de website van GGD Noord- en Oost-Gelderland.

 

Terug naar het overzicht