Absentie melden?

Absentie van leerlingen dient telefonisch te worden doorgegeven tussen 08.00 uur en 08.30 uur.

Bel nu 0314 38 91 00
Contact opnemen via e-mail
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Prakticon doet mee aan gezondheidsonderzoek.

In oktober/november 2019 houdt GGD Noord- en Oost-Gelderland in opdracht van de gemeente voor de vijfde keer een groot onderzoek onder leerlingen van het voortgezet onderwijs. Het is de eerste keer dat ook het praktijkonderwijs meedoet aan dit onderzoek. De gegevens helpen om beter beleid te maken voor het verbeteren van de gezondheid van jongeren.

Digitale vragenlijst

Voor het onderzoek vullen leerlingen van alle klassen op school een digitale vragenlijst in. De vragenlijst gaat over verschillende onderwerpen, zoals de gezondheid in het algemeen, sporten en bewegen, roken en alcohol, voeding, pesten en sociale media. Na het invullen krijgt de leerling een link naar een website met betrouwbare informatie over gezondheid en leefstijl (www.jouwggd.nl).

 Resultaten

Scholen krijgen na het onderzoek een overzicht met de resultaten van hun school. Deze informatie gebruikt de school voor het schoolgezondheidsbeleid. Deze resultaten zijn niet te herleiden naar individuele leerlingen. Leerlingen en hun ouders/verzorgers krijgen voordat het onderzoek start meer informatie over het onderzoek via school.

Terug naar het overzicht