Bel 0314 389100 of e-mail naar info@prakticon.com

Lezing Achterhoek VO 3 oktober

Geplubliceerd op: 04-07-2013

 

Ter gelegenheid van de dag van de leraar vindt op donderdag 3 oktober aanstaande de tweede Achterhoek VO-lezing plaats in de theaterzaal van het Gerrit Komrij College voor alle Achterhoek VO medewerkers. De ontvangst is vanaf 19.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur. De tweede lezing ‘Leren, een raadsel?’ zal worden uitgesproken door prof. dr. H.G. Schmidt, hoogleraar psychologie en rector magnificus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn onderzoeksinteressen liggen op het terrein van leren en geheugen. Hij heeft veel gepubliceerd over probleemgestuurd leren (“problembased learning”), lange-termijn geheugen en de ontwikkeling van professionele expertise.
Prof. Dr. Henk Schmidt is als keynote spreker tijdens de Achterhoek VO Studiedag management van november jongstleden als inspirerend voor alle medewerkers ervaren.
Voor Prakticon zijn er in beginsel 6 plaatsen beschikbaar. Inschrijving is mogelijk door voor 5 september een mailtje te sturen aan Lonneke Tieltjes (L.Tieltjes@Prakticon.com)
    Delen via: