Bel 0314 389100 of e-mail naar info@prakticon.com

Er waren eens drie leerlingen van Prakticon.

Geplubliceerd op: 07-02-2014
Er waren eens drie leerlingen van Prakticon
Hilalnur Ozer, Rico Mijnsbergen en Stijn Sloetjes hebben gisteren een indrukwekkende presentatie gehouden voor derdejaars-studenten op de Iselinge.
Een presentatie voor studenten die de hele dag gastcolleges kregen van cluster 2-3-4 en van praktijkonderwijs.
Voor de studenten een mooie manier van kennis maken met Prakticon, voor onze leerlingen een prachtige kans zich te laten zien “in de echte wereld”.
Het was extra spannend omdat Patrick Olthuis ziek was geworden;
Hilalnur heeft direct een invaller gezocht en beide heren hebben razend snel hun verhaal voorbereid. Een mooi voorbeeld van zoeken naar oplossingen, flexibel zijn,weer opnieuw op elkaar instellen om vervolgens een mooi resultaat neer te zetten.Twee leerlingen met een spraak-taalprobleem vertelden hun verhaal van schaduwdag in de dierentuin tot een ervaring bij Rots en Water “ik maak mezelf nu niet meer klein en stap overal doorheen”.
Regelmatig kregen de leerlingen een daverend applaus van de toekomstige leerkrachten; ze glommen steeds meer en kwamen los.Ontroerend om mee te maken hoe ze hiermee boven zichzelf uitgetild werden.
Naderhand kwam een leuke mail van de leerkracht Neeltje Bonthond:
“dat was helemaal goed. De studenten vonden het indrukwekkend om een beeld van de leerlingen te krijgen! Mooi om te zien hoe open en vol vertrouwen de leerlingen zijn.
Ook fijn om jou weer te zien, Agnes!!
Bedankt voor je betrokkenheid!”
Een prestatie van onze leerlingen en daarmee werden zij gezien als persoon en als vertegenwoordigers van Prakticon. Dank ook aan de mentoren, met name de extra ondersteuning door Janine.
Groet Agnes
    Delen via: