Bel 0314 389100 of e-mail naar info@prakticon.com

Activiteitendag: Zwemmen in de Scheg!

Geplubliceerd op: 27-02-2013

De activiteit in de Scheg in Deventer verliep top!

’s Morgens om 11 uur hadden de meeste leerlingen hun schaatsen aan, sommigen hadden eigen schaatsen mee genomen, anderen moesten die huren op de baan. Dan die eerste meters, het eerste rondje… Een aantal leerlingen voltooid het eerste rondje terwijl er aan de boarding steun wordt gezocht. Kunstijs is nog een behoorlijk stukje gladder dan natuurijs.
Het was leuk om te zien hoe een aantal leerlingen vervolgens eerst gingen oefenen op de oefenbaan, daar heb je mooie rekjes voor waar je je aan vast kunt houden.
Er werd soms geruild van hoge noren naar ijshockeyschaatsen, je zag in ieder geval dat het tempo steeds iets hoger werd, al werden er geen baanrecords gebroken die dag.
Om kwart voor een gingen de schaatsen uit en mochten we de koude schaatshal verlaten voor de tropische omgeving van het zwembad. Voor de ¬†meesters ¬†vooral een mooie gelegenheid om bij een lekker bakje ” latte machiato” de zaak in de gaten te houden en de spieren een beetje op te warmen.
Een compliment voor alle leerlingen die mee gingen: De sfeer was prima, iedereen hield zich aan de regels, helemaal top.
Er was ruimte over in de bus, deze activiteit verdient meer deelnemers!